vila i frid M <3

denna helg har varit fantastisk skön. i fredags när vi slutat jobbet hade jag, älsklingen & emma tacokväll och fortsatte på vårt harry potter maraton. 
och så igår tog först jag & älskling en långpromenad med bestemor. vi matade änder, åt körsbär & bara umgicks. supermysigt! när vi lämnat bestemor på tunet gick vi vidare till svärföräldrarna och hade ytterligare en tacokväll med film, också supermysigt! :)
idag startade vi med storstädning här hemma i lägenheten, så nu är det skinande rent och vi stortrivs. älsklingen bakade även en kryddekaka som fick svalna medans vi gick till svärföräldrarna, igen, fast på söndagsmiddag då vi åt fårikål (norges nationalrätt). efter det gick vi mot tunet då vi blivit inbjudna på kaffe & tårta med bestemor & dom andra damerna på hemmet. dom är för söta! 
sedan blev det hemgång och nu har jag och älskling haft myskväll med te och kryddekaka. så det är väl det som hänt denna helg. behövligt och supersupersupermysigt har vi haft det! 
och du thea, du är den finaste jag vet & jag har aldrig varit mer lycklig än vad jag är med dig <3
 
i torsdags fick himlen en ängel tillbaka. 
jag saknar dig & tänker på dig, men jag vet att du har det bra nu. 
vila i frid, morbror micke <3
 
 
 
 
 

höst.

eftersom jag egentligen inte har så mycket att skriva om tänkte jag lägga upp lite bilder från det senaste, sedan jubileumet för två veckor sedan.. dom förklarar väl en hel del :)
 


Mo.

hejhej.
idag är jag en sjukling och hemma från jobb. tänkte tvinga iväg mig själv men kändes lite osmart. så jag sitter här i soffan, med täcke och kaka som vi bakade igår. annars händer det som vanligt inte så värst mycket mer här, förutom jobb. denna vecka har det varit jobb 05-13 för min del och fy fan vad tungt det är att gå upp klockan 04. 
men snart är det helg, och på lördag tar jag och älskling båten till fastlandet och Mo i Rana. måste införskaffa oss kläder till 40 årsjubileumet på jobbet nästa helg. 
förhoppningsvis får vi även besök av familjen denna månad. mamma, mormor och lotta ska få se hur fint vi har det här ute på ön. 
om en timme kommer älsklingen hem från jobbet, så jag borde försöka ta mig ur soffan och laga lite mat åt oss :)
fint dä, hörs häj

lite bilder från en tid tillbaka..
 

RSS 2.0