breaking bad.

hallo.. denna vecka har varit sjukt tröttsam. har har jobbat 05-13 och nästan inte kunnat sova om nätterna. men nu äntligen har vi lång helg.. permiterade imorgon och börjar inte förns 15.30 på måndag. woho!
om en stund kommer älskling också hem från jobb, och om en timme ska vi hem till mina kära svärföräldrar och äta middag och till kvällen blir det väl hem för myskväll och serien breaking bad, den är ju såå spännande! :D

här kommer lite bilder från ett par veckor tillbaka..


hjem till dæ.

denna låt går inte att inte älska!!

och vad fan hände med att jag börjat älska norsk musik?! haha
pepppp


färdiga.

nu har vi äntligen fått ordning i lägenheten jag & thea. nästan allt är färdigt och vi är super nöjda med inredningen.
senaste veckan har bara bestått av jobb, flytt, fix i lägenhet och nästan inget annat.
vår söta lilla katt har vi gett bort till therese och peter, så där får babben det bra och vi kan hälsa på när vi vill! :)
här är lite bilder eftersom jag egentligen inte har något att skriva om.. :pbabben <3

waaah nu händer det mycket här. jag har ju inte hunnit blogga nånting kom jag just på.
jag och min kära flickvän har fått lägenhet, så förutom jobb så är det fullt upp med att planera inför flytten som förmodligen blir redan nästa vecka. har just beställt en tv, och så ska förhoppningsvis svärföräldrarna köpa med lite hyllor och annat smått & gott från IKEA när dom kommer tillbaka från semestern.
sen så har vi ju även skaffat en söt liten pus, babben heter hAn. så här är det livat & fullt upp hela dagarna.

nästa helg åker vi till lillehammer för att fira thyras födelsedag med alkohol & trevligt sällskap. så det kan ju faktiskt bli lite skönt att få komma bort från kaoset en sväng, även om vi inte har den tid till det, men ändå!

thea åkte just till sandnessjön, och jag saknar henne redan.. :( men nu ska jag ta mig i kragen och börja städa lite tänkte jag, sen ska jag ner till brudarna och hänga lite, och sen ser vi vart kvällen leder oss.
fint dä, hörs häj!

vår söta pus <3

RSS 2.0