mo

blev en lång tröttsam dag idag då jag satt uppe till 3 inatt och pratade med thea, ingen av oss kunde sova. så typiskt. men när jag väl lagt mig lyckades jag minsann somna direkt och klev upp igen vid halv sju imorse för att springa till båten.
jag och emma åkte in till mo i rana för att fixa klart med skattekorten och sedan fick vi fördriva tiden i centrum för att bussjäveln tillbaka till kajen inte gick förns vid 16 idag.
men det blev lite shopping i alla fall så det är nice. införskaffade mig en svinsnygg skjorta, en tröja och ett par byxor. nöjd!

när vi kom hem, för ca två timmar sen gjorde vi ordning lite käk och sedan har vi kollat svtplay under tiden.
ska strax iväg och spela squash och imorgon är det jobb klockan 8.
fint dä, hörs häj



bilder från helgen.









---
som det ser ut nu så blir det film & tacokväll med thea, emma, sophia, elin & marie på fredag.
och sedan fest hos erika på lördag.
ge mig helg nuu!



R.I.P Stitch <3

mitt älskade lill liv, vila i frid!
<3


Mo i Rana

nu har vi äntligen fått internet hit.
jag och emma jobbade på snabbt som tusan idag och fick sluta 11.30 istället för 16.00 så det var skönt.
innan helgen är över kommer vi flytta in i ett helt nybyggt hus som jobbet fixat åt oss, och tro mig, har nog aldrig sett något snyggare hus innan. bilder lär väl komma så fort vi fått ordning där!
nu ska jag och emma springa bort till jobbet och lämna in lite papper och snacka med sandra lite, och imorgon är vi lediga men då blir det att åka till Mo i Rana istället över dagen.

gillar läget!!

fint dä, hörs häj


ojojoj

lite om dom senaste dagarna då..
i torsdags fick vi meddelande om att det var färdigt att flytta in i barackerna så vi sprang iväg och hämtade nycklarna sedan flyttade vi över alla grejer. när vi var klara fick vi ett till meddelande om att vi skulle in på jobb på fredagen. så efter att vi varit i sandnessjön åkte vi direkt tillbaka till jobbet och körde igång. jag, emma & andre lyfte totalt 30 ton hala fiskar och packade upp dom på hyllorna som sedan skulle in i frysen. sedan blev det ju såklart övertid så klockan 23.30 var vi klara! och tro mig, jag har aldrig någonsin varit så död i kroppen efteråt. haltade hem med extrem smärta i ryggen, handlederna och tummarna. men men, är väl en vanesak som folket här säger!
men efter jobbet gick vi till baren och umgicks med trevligt folk, tog ett par öl och sedan avslutade vi kvällen hos sandra med baileys och prat!

igår förfestade vi hos marre med ett härligt gäng, sedan gick vi till baren och hängde tills stängning halv två och sedan drog vi hem till tanja & daniel och efterfestade till 6 imorse. och fyfaaan vad kul vi hade!! :'D
när festen var slut gick jag & thea hem till mig och kollade titanic och sov kanske tre timmar. så när vi vaknade gick vi över till marre och hängde, drack kaffe och pratade. bra start på dagen!
tror dock jag var full till fem i eftermiddag, NU är jag svinbakis och ska nog sova snart.
imorgon blir det jobb 8-16 och med dom arbetsuppgifterna så lär jag sova ut rejält nu!
godnatt, fint dä, hörs häj!



HAHA

såhär kul kan man ha åt ett videoklipp man sett flera gånger på rad.
bäst efter 0.55 in i videon..




kolla själv.. haha


mu

har suttit fast vid den här jävla datorn mer eller mindre halva dagen nu. känns lagomt bra i ryggen, eller!? nej.
vi har tagit oss en promenad i alla fall, till affären för att köpa cigg. på vägen träffade vi therese & peter och stog på vägkanten och tjötade en liten stund, sedan hem, till datorn, igen!

och förutom att jag pratat med en söt stina nästan hela dagen så har jag och emma skrattat så vi fått kramp, och då menar jag verkligen kramp i magarna. fyfaaan vad kul vi hade där ett tag. och för den delen var stina också med på ett hörn.
och det vi skrattat åt är detta. ju mer man kollar, desto roligare blir det, tro mig!

http://www.youtube.com/watch?v=h46ry-hpM3o&list=PL4B44D32174040EC4&index=43&feature=plpp_video
haha åh.
för övrigt kommer stina hit, förhoppningsvis i april, och stannar ett par veckor. vi längtar massor här hemma i stugan :')

nu senare på kvällen har jag suttit och läst genom nästan hela min blogg, kollat gamla bilder och fått massa minnen upp i tankarna. bra som dåliga.
nu drar vi iväg och spelar squash.
fint dä, hörs häj



-

tidig morgon.. gick upp 7 och sprang iväg till jobbet för att vi fick order att träffa en av skifledarna i kantinan. men ingen kom så vi gick hem efter 1 timme. segt.
på vägen hem spanade vi in gymmet och ska förmodligen dit och biffa lite senare, sedan ska vi försöka ta oss ut för att fota lite i den fina naturen om vi orkar.

http://allthiswaytolovund.blogg.se/

skriver mer senare om jag orkar.
fint dä, hörs häj

squash & spinning

började dagen med en kopp kaffe & en cigg ute på altanen och njöt av det fina vårvädret som varade åtminstone halva dagen.
vid två tiden promenerade jag och emma bort till jobbet och lunchade medans vi väntade på sophia & elin.
efter detta gick vi till therese & peter och tjötade lite, och för att kolla in deras place, eftersom vi ska flytta in i samma byggnad om ett par dagar så är det ju kul att veta hur man ska bo ;)

nu ikväll har jag & emma kört 1 timmes squash & spinningpass. hur skönt som helst! sedan har vi bara säckat här framför en varsin dator. men nu är det sov dags. upp till jobbet klockan 8.00 imorgon!
fint dä, hörs häj






vi tog oss hit

kära läsare.. nu har vi skapat en gemensam blogg där vi skriver om allt som händer här på Lovund.
bara att kolla in ;)


http://allthiswaytolovund.blogg.se/

bra start

dagen blev inte riktigt som den skulle blivit då skiftledarn helt glömt bort att vi alla skulle på infomöte m.m.
så dagen började med att vi gick till jobbet vid 9 tiden, då vi fick gå genom viktiga regler, skriva kontrakt, hämta ut arbetskläder, få nycklar & anställningsnummer bland annat.
när allt detta var klart gick vi till "kantina" som dom kallar det, vilket är en matsal där vi mumsade i oss god mat & småpratade lite. efter maten så visade dom oss runt och lärde ut allt som behövdes. och sedan fick sophia & elin sätta igång och jobba medans jag & emma får vänta tills på måndag. men det är helt okej då det är massa annat viktigt som lär fixas nu när man flyttat hit.

efter jobbet har vi inte gjort så värst mycket. vi har fixat en postbox och sedan mest bara tagit det lugnt.
imorgon ska vi förbi jobbet och kolla upp ett par grejer, sedan ska vi spela squash på eftermiddan och på onsdag blir det att ta färjan över till nån ö (vad den nu hette) för att fixa med skattekort, norskt personnummer, telefonnummer och lite sånt.

nu ska jag ta en sista cigg och sedan är det godnatt!
fint dä, hörs häj

äntligen framme!

efter 20 timmars bilresa, samt 2,5 timme på en färja har vi äntligen landat här på lovund. en liten liten ö. mitt ute på havet. som faktiskt nu ska vara vårt hem det kommande halvåret! sjukt!
när vi kom fram blev vi upphämtade av skiftledaren som visade oss vägen till stugan. väl framme här har vi organiserat lite, suttit och säckat framför varsin dator och kollat utsikten över havet. vid 19 tiden hämtade skifledaren upp oss igen och guidade oss lite här på ön, vart vi skulle jobba osv.
efter detta gick vi upp till hotellet för att fixa fler nycklar och kolla upp lite viktigt som är bra att veta nu såhär i början.. alla är så trevliga här!
imorgon, klockan 06.00 har jag mitt första jobbpass, tillsammans med elin. vi blev placerade på frysavdelningen, så om vi förstått det rätt kommer vi se till att maskinerna går som dom ska. det återstår att se.
och med tanke på att vi måste gå upp svintidigt så blir det att äta nånting nu och sedan sova. så jag återkommer imorgon igen, kanske med lite roligare inlägg! :)

fint dä, hörs häj

mot lovund

utgången igår blev lyckad med härliga människor. men hemvägen minns jag inte.
vaknade idag med sprängande huvudvärk också, underbart när man ska sitta i en bil i nästan 15 timmar!
förstår inte varför jag är så jävla dum och dricker alkohol när jag vet att jag ska göra något dagen efter. nej, nu får det vara nog. ska verkligen försöka att vara nykter i alla fall till min födelsedag, i april.

nog om alkohol. jag har här på morgonen gjort iordning lite matsäck till mig & emma, duschat, städat, packat klart det sista & rensat kyl&frys.
klockan två kommer mamma och hämtar oss för att sedan skjutsa oss till falun där vi ska hämta bilen. sedan drar vi. gooosch, jag börjar bli riktigt nervös nu. och jag kommer säkert grina som ett litet barn i flera timmar när jag kramat mamma hejdå.
fy. även nog om detta!
det blir bra!

vi kommer att starta en gemensam blogg när vi stabiliserat oss på lovund. så jag länkar det när allt är klart.
fint dä, hörs, häj

Norge, here we come!!

sen jag bloggade sist har det i vanlig ordning varit fullt ös med massa som ska fixas inför flytten till norge. jag har även legat sjuk som en jävla gnu och nästan kollapsat, säkert hundra gånger om. men idag är det mycket bättre.
mamma hämtade mig tidigare idag och tog med mig till american take away där vi mumsade i oss pizza och sedan god kaffe på det. sedan handlade vi lite behövligt som jag ska ha med mig till norge också, tack mamma, du är bäst i hela världen! fast det vet du nog redan.
nu ikväll har jag packat klart allt, hoppas jag. står en hel hög med väskor här framför mig och rummet känns tomt och trist.
ikväll ska vi unna oss några öl då det blir våran sista kväll i dalarna. jag ska kramas, dansa, skratta, kanske gråta en tår eller två och framförallt NJUTA av varje sekund.
det kommer bli bra det här! :)

jag tror att det är först nu, dagen innan vi verkligen åker, som jag förstått att jag faktiskt ska vara borta i ett halvår. och att åka hem och hälsa på när man vill är ju ganska uteslutet, tyvärr! imorgon klockan tre hämtar vi bilen och sedan åker vi.. och jag hoppas så innerligt att ni alla nära & kära kommer och hälsar på oss där borta.

nej usch, detta känns ledsamt. men bra. på samma gång.
nu måste jag duscha och klä på mig så vi kommer iväg i tid.
peace, hörs häj!



RSS 2.0