ellos

hej hej hallå.
igår blev det invigning av badkaret här hemma tillsammans med fina. efter det avslutade vi kvällen med pippi och sedan slocknade vi.
idag har varit en tuff dag för mina handleder på jobbet. men det gick okej ändå. efter jobbet tog jag och thea oss en liten middagsvila och när hon sedan begav sig iväg för att käka middag så passade jag på att klicka i lite good stuff som jag ska beställa hem till huset.

imorgon blir det jobb och sedan sushi hemma hos erika, och på fredag är vi permiterade från jobbet så då blir det att umgås med fölk och senare på kvällen ska julianne klippa mig, för nu jävlar är jag långhårig, fyfan.
nu ska jag softaaaaaaaa, fint dä, hörs häj

hamnholmen

usch, jag nästan skäms över att jag nästan aldrig skriver i bloggen. har så mycket annat för mig hela tiden.
i fredags var det partaj, som vanligt här på helgerna. lördagen spenderades med min fina & emma, då blev det god mat och film. sedan fick vi äntligen flytta in i nya huset, så vi gjorde iordning lite här hemma och hade det mysigt.
söndagen blev slapp, kan inte minnas att vi gjorde nånting faktiskt.. haha

under veckodagarna då.. förutom att jag jobbar, så softar vi mest. och sen hänger jag ju en hel del med min fina såklart. så det är massa bra och mysigt!
well well.. nu ska jag läsa lite, sedan blir det myspys ikväll och sova tidigt så man orkar upp imorgon.
bilder från nya huset kommer senare, pallar inte nu.
fint dä, hörs häj

fint dä

mysig kväll med mysigt sällskap igår, family guy, chips och kramar och sedan försöka sova i stormovädret. gick som det gick.
imorse när vi vaknat gick vi till squash hallen och spelade lite, som vanligt. och sedan möttes vi alla upp för att gå och handla till ikväll.
det blir tacos och melodifestivalen med thea, emma, elin, sophia och marie. trevligt trevligt :) sedan får vi se, om vi pallar dricka öl och gå ut eller inte.

nu ska jag ta en dusch, sedan tvinga elin att klippa mig.
fint dä, hörs häj!




stormjävel jag hatar dig!

igår vid 22 fick jag för mig att jag ville spela squash, så jag och thea gick till hallen och efter 35 minuter var vi båda två helt slut så det blev ingen direkt träning igår inte..
hemåt istället, och stormen höll mig vaken precis hela jävla natten och jag hatar det när man ska upp klockan 7 för att sedan jobba hela dagen. men men, det gick bra på jobbet idag, trots lite strul och tröttsamhet.
efter jobbet gick vi hem & slocknade direkt när jag la mig på sängen för att värma mig under mammas mysiga filt hon skickade med mig hit.
vaknade för en stund sen av att thea kom in och hoppade på mig, och sophia ville ta en cigg så ut i stormkylan och sedan snabbt in igen.
nu blir det matlagning och filmmys. softa idag och raj raj imorgon, de är nice!

fint dä, hörs häj

välkommen till lovund

bilder från erikas "välkommen till lovund" fest. woop woop!













mysdag

jag och emma är just hemkomna från squash hallen där vi körde en timme i vanlig ordning.
annars har vi mest bara tagit det lugnt idag, och vi har även beställt norskt abonemang nu så om ett par dagar kommer jag äntligen kunna använda min mobil, som jag längtat!

kollade just genom bilder från i lördags, men orkar ej ladda upp dom nu så de kommer imorgon istället.
nu blir det mys, fint dä, hörs häj

jag är kär!!






nostalgi

har suttit och kollat genom gamla bilder och lyssnat på nostalgisk musik hela kvällen nu. och jävlar i helvete vad jag vill ha sommar & sol, kunna gå runt i bara skjorts & linne, hänga med härliga människor och lyssna på pepp musik. ge mig sommar nu nu nu !!!


squash & bastu

lördagen var en bra & galen kväll här på lovund. vi var ett gäng som började kvällen hemma hos marie med öl, prat & melodifestivalen. sedan drog vi oss vidare till erika där det festades loss utav helvete. vi var även en sväng på hytta men gick tillbaka och efterfestade igen.

igår var dödens dödsdag. fyfan i helvete vad bakis vi var här hemma. men efter en hamburgemeny, film & mys blev allt genast mycket bättre.

idag har vi jobbat, hängt i kantinan och spelat kort, sedan gick vi och svettades ur all alkohol sedan helgen med lite squash & bastu.

nu blir det lite mer städ här hemma och sen är det kväller!
fint dä, hörs häj

vårväder!

igår blev det mys & filmkväll med thea, sophia & elin. när klockan var typ 2 gick jag och thea över till mig och slog på en till film och låg sedan vakna till 7 imorse.. och sedan vi vaknade idag har vi bara legat kvar i sängen och pratat och inte orkat röra på oss. bra & mysigt!

solen skiner för fullt här på ön idag, det är rena vårvädret och jag trivs bäst.
senare ikväll kommer thea tillbaka hit och tar ett par öl innan vi allihopa ska hem till erika på våran "välkommen till lovund" fest. taggaaa!! :D

13 timmar

fy helvete vilken dag! började 8.00 imorse, packade flera ton lax och när klockan slog 16.00 då min dag på jobbet egentligen skulle va slut frågade skiftledarn om vi kunde tänka oss jobba över då det var massa massa massa ton fisk som skulle frysas in. så vi stannade kvar.. och så klart så pajar hissarna så vi fick packa allt från golvet och krångla som fan. så efter nästan 13 timmar sa min rygg ifrån, så jag stämplade ut och gick hem till sandra & jonny över en cigg och lite tjöt.
nu ska jag ta en dusch och försöka få bort fisklukten och fiskslemmet jag har över hela mig. sedan kommer thea hit och nöter indie-filmer med mig. hoppas på en bra & mysig kväll nu efter denna dag!!

hörs häj

myskväll

hur jävla svårt kan det vara att bara lägga sig i sängen och försöka sova, tidigt, när man ska upp och jobba!? :/
har kanske sina anledningar men vad fan.. hehe..

tacokvällen imorgon med folket blir ej av denna fredag, tyvärr.
men istället ska jag och thea köra på myskväll och nöta indie-filmer så jag ska väl inte klaga :)
och nu ska jag sova, på riktigt.
fint dä, hörs häj, godnatt

<3


ge mig helg.

efter en lång tuff och dag på jobbet så gick vi förbi hemma hos sandra och tog en cigg & snackade lite, sedan gick vi hem och proppade en tvättmaskin full och gick vidare till hotellet & squash hallen där vi spelade i över en timme. skönt som fan var det! men jävlar vilken träningsvärk jag har nu efter denna vecka. kommer vara helt död i helgen! men det får jag ju inte.. det händer massa mys & skoj här juu! :)

nu ikväll har vi inte gjort mycket alls. bara latat oss framför en varsin dator och det är väl snart dags att sova.
jobb imorgon och sen är det helg, äntligen! lutar åt taco & filmkväll med fint folk. gillar läget!!

RSS 2.0