till andra sidan jorden.

jahopp. som vanligt är jag trög med skrivandet. men men. i lördags var vi på middag hos svärföräldrarna, även sindre & theas gudföräldrar var där. vi drack vin, åt god mat och pratade hela kvällen, och till slut blev vi så otroligt trötta så vi gick hem och la oss, jag och älskling. i söndags tog vi en promenad med bestemor i det fina höstvädret och sedan tog vi farväl av allt onyttigt i huset, så nu har alltså vårt "nya liv" börjat. och den här gången ska vi fanimej klara detta! pepp pepp! 
 
nu har vi äntligen fått en reseplan till vår resa i mars. vi kommer starta i Los Angeles där vi har 3 dagar fritt, vidare till Fiji där det blir "öhoppning", sedan vidare till Nya Zeeland, sedan Australien där det blir en 5 dagars surfkurs bland annat, efter det har vi 1,5 månad fritt i Asien, så där kommer vi kolla in Thailand, Malaysia & Singapore bland annat, och sist men inte minst åker vi mot Afrika och Kenya där vi bland annat kommer åka på en safaritur, ta en titt på en fattigby och uppleva historia m.m. och självklart i allt detta blir det en jävla massa sol, bad & god mat. 
så den 2 mars åker vi, jag, henriette och min underbara älskling! och vi är tillbaka i Norge 12 juni. LängtarLängtarLängtarLängtarLängtarMassorMassorMassorMassorMassor! :D 
 
imorgon blir det dubbelskift, börjar 8 och slutar 22 och nu till helgen kommer förhoppningsvis mamma, mormor och lotta hit. 
nästa vecka åker jag, thea & svärfar till sverige och dalarna, där ska jag på begravningen till morbror och sen får vi se vad vi hittar på :)
så det händer väl en hel del grejer här framöver..
jaja, godnatt

 

svenskt lösgodis.

jag hatar verkligen måndagar! gick upp klockan 6, var på jobbet i 8 timmar, gick hem, råkade somna på soffan brevid älskling, vaknade sent nu på kvällen och snart är det dags att lägga sig igen för kvällen.. fyfan vad bortkastat. jaja. just nu myser vi i soffan med te och kaka. therese och peter var just här en sväng och lämnade massa massa godis och hämtade babben. som jag saknat svenskt lösgodis! mums. tack ni söta! :D


RSS 2.0